Duyuru Arşivi

Üniversitemiz Gençlik Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (HÜGAUM) ile İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsünün (İKSAD) işbirliğiyle 18-20 Mayıs 2022 tarihlerinde “2. Dünya Gençlik Kongresi” ve19 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz “Doğumunun 141. Yılında Atatürk 2. Uluslararası Sempozyumu” etkinliklerine sizleri davet ediyoruz. Program ektedir.
NOT: Online katılım için;
https://tr.worldyouthconference.org/ sitesinden ulaşılabilir.

Gençlik Araştırmaları ve Uygulama Merkezi Bölümlü Kitap Çağrısı Hakkında

H.Ü.Gençlik Araştırmaları ve Uygulama Merkezinin düzenlediği ve Doç. Dr. Sedat Işıklı'nın vereceği "Bağımlılık Odağında Gençlerin Teknoloji Kullanımı" konulu konferans 11 Nisan 2018 tarihinde saat 10.00'da Edebiyat Fakültesi Tuğrul İnal Konferans Salonunda yapılacaktır.

Kitap Adı : İnter Disipliner Yaklaşımla Gençliğin Umudu Toplumun Beklentileri
Yazarlar :
Prof. Dr. Aylin Görgün BARAN, Araş. Gör. Mehmet ÇAKIR
Temin Adresi: Hacettepe Üniversitesi, Kitap Satış Ofisi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI 2016
İçindekiler için tıklayınız.

Uygulama ve Araştırma Merkezinin 2014 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri ile 2015 yılı planları ve beklentilerine ilişkin sunumu (03.03.2015)